Matkaehdot

Normaaleista valmismatkoista poiketen metsästysmatkat vaativat erikoisvalmisteluja ja niihin liittyy erilaisia riskejä jotka matkoille osallistuvien tulee tiedostaa. Näiden syiden takia kaikki Karjunkaatajilta metsästysmatkan varaavat asiakkaat sitoutuvat varaushetkestä noudattamaan seuraavia ehtoja.

  1. Varaus ja varausmaksu.

Varausmaksun suuruun on kohteesta riippuen 30-50% matkan hinnasta. Ennalta ilmoitetuissa ja sovituissa tapauksissa tästä voidaan poiketa. Varaus katsotaan tulleen voimaan varausmaksun saavuttua Karjunkaatajien osoittamalle tilille. Maksua ei palauteta jos matka peruuntuu asiakkaasta johtuvasta syystä. Jos matka peruuntuu Karjunkaatajien puolelta maksu palautetaan tai varaus siirretään asiakkaan kanssa yhdessä sovitulle toiselle matkalle.

  1. Loppu maksu.

Matkan loppusumma maksetaan kohteesta riippuen varaustilanteessa sovituna ajankohtana.

  1. Vakuutukset ja asiakirjat.

Asiakas vastaa siitä, että on ottanut matkavakuutuksen (matkatavara-, vahinko- ja vastuuvakuutuksen). Asiakas sitoutuu myös toimittamaan tarvittavat asiakirja kopiot ilmoitettuna ajankohtana (Metsästyskortti ja passi).

  1. Riskit

Matkoille osallistuvat ovat tietoisia metsästykseen, eläimiin ja matkustamiseen liittyvistä riskeistä ja osallistuvat matkalle omalla vastuullaan.

Kohteessa parhaan mahdollisen turvallisuuden varmistamiseksi asiakas sitoutuu noudattamaan kaikkia Karjunkaatajien oppaan tai paikallisten oppaiden antamia ohjeita. Oppailla on oikeus kieltää asiakkaan osallistuminen metsästykseen epäasiallisen käyttäytymisen johdota. Tässä tapauksessa maksuja ei palauteta asiakkaalle.

  1. Takuu (Tsekin ja Slovakian jahdit)

Matkoille osallistuvat ymmärtävät että metsästys on metsästystä ja saalistakuuta ei voida kenellekkään antaa. Se mitä voimme taata on ampuma mahdollisuudet. Nämä takuut ovat kuitenkin kohde kohtaisia ja niistä sovitaan aina varaus hetkellä.

Sää-, lumi, ym. olosuhteista johtuvissa tapauksissa paikalliset tahot voivat tarjota hyvitykseksi edullista jahtia seuraavalle vuodelle tai alennusta jahdista. Jos asiakas haluaa hyvityksen alennuksena kyseisestä jahdista summa on max. 150 euroa.

  1. Kaatomaksut ja sakot

Asiakas sitoutuu maksamaan kaikki kaatopaketteihin kuulumattomat kaatomaksut sekä mahdolliset sakot kielletyistä eläimistä paikalla käteisellä. Huom. Kortti ei kelppaa.

Kommentit

kommentit